VEVŐSZOLGÁLAT

 

Elsődleges feladatként kezeljük ügyfeleink hosszú távú támogatását. 

Rövid válaszidővel, testreszabott ajánlatot küldünk.

 

Csúcsteljesítmény

 

Vevőszolgálatunk költséghatékony, magas minőségi szintű megoldásokat kínál az ügyfelek igényeire.

 

Integritásra törekszünk: erős partnerként lehetőséget kínálunk ügyfeleinknek valamennyi szükséges áru egy forrásból történő beszerzésére. A raktárból kapható szabványos alkatrészek, valamint a megrendelői tervrajz szerint gyártott, egyedi alkatrészek szállításával képesek vagyunk maradéktalanul kiszolgálni ügyfeleink szükségleteit karimagyártás terén.

 

A legjobb kiszolgálás

Beszerzés terén is ajánljuk az ügyfeleknek szolgáltatásainkat és széles körű támogatást. Azon termékeket, amelyeket nem tudunk saját üzemünkben előállítani, a globális beszállítói hálózaton keresztül szerezzük be az ügyfél részére.

Ilyenek, például, a szénacélból gyártott – szabványos és egyedi tervezésű – karimák, illetve a DN 2000-nél nagyobb méretű alkatrészek.


Folyamatoptimalizálás

 

Fejlett hálózatunk lehetővé teszi a kiemelkedően hatékony vevőszolgálat működtetését.

 

Különösen a szolgáltatói szektorban működő ügyfeleink gyakran rövid szállítási határidőket igényelnek. Az egyik vezető karimagyártóként Európa közepén vagyunk, mindig az ügyfeleink közelében. Szabványos alkatrészekkel feltöltött, nagy volumenű raktárkészletünknek és nagy teljesítményű gépparkunknak köszönhetően gyorsan reagálunk, és rövid határidejű szállításokat vállalunk.

 

A legjobb szállíthatóság

A több mint 200.000 árucikkből / 1000 tonna rozsdamentes acél karimából álló raktárkészletünk magáért beszél.


Fenntartható kapcsolat

 

Szoros együttműködés neves gyártókkal, a szállítási határidők betartása, kiváló minőség.

 

Mint hozzáértő partner fontosnak tartjuk, hogy a jövőben is döntő mértékben járulhassunk hozzá ügyfeleink sikeréhez. Folyamatosan növeljük a forgácsoló megmunkálást, a marást, az esztergálást, a csiszolást és a fúrást szolgáló géppark-kapacitásunkat.

Folyamatos befektetésekkel támogatjuk innovációs gyártási eljárások és korszerű logisztikai folyamatok bevezetését, valamint nagy volumenű raktárkészlet fenntartását.

 

A legjobb árak

Optimalizált raktározás, költségtakarékos gyártási folyamatok.