RAKTÁROZÁS

Szabványos karimák 

 

Rozsdamentes acélból DIN és EN előírásai szerint gyártott, szabványos karimákat, kötőelemeket és peremeket szállítunk.

 

Raktárkészletünkön jelenleg kb. 200.000 árucikket, illetve 1000 tonna (ISO és metrikus) DN 15 – DN 800 méretű rozsdamentes acél karimát tartunk nyilván. Fontos előnyünk, hogy az alkatrészek megmunkálását is a saját üzemünkben végezzük.

Magasra törve

 

Teljesen automatizált, több mint 4000 raklaphelyre tervezett magasraktárral rendelkezünk.

 

Folyamatos befektetésekkel támogatjuk innovációs eljárások és korszerű logisztikai folyamatok bevezetését, valamint az ügyfeleink igényeire szabott raktárkészlet fenntartását.

 

Szolgáltatásaink:

A MIROSLAVSKÁ minőségi termékeket kínál versenyképes áron.

Ügyfeleink részére eseti megrendeléseket és komplex projekteket egyaránt teljesítjük.


Kézben tartjuk a dolgokat

 

Az innovatív tárolási módszerek és a legújabb raktártechnológia alkalmazása lehetővé teszi bármely alkatrész a lehető leggyorsabb kiszállítását.

 

A Jungheinrich AG által biztosított optimális raktártechnológia és a két műszakos munkarend garantálja a szükséges alkatrész gyors szállíthatóságát, nagyobb tétel esetében is.

 

Megmunkálás

Fontos előnyünk, hogy az alkatrészek megmunkálását is a saját üzemünkben végezzük. Szükség, illetve külön megrendelői igény esetén a szabványos alkatrészeket speciális megmunkálásban részesítjük, és azonnal feladásra adjuk át.


Hibamentesen, biztonságosan

 

Raktárunkban tételenkénti tárolást alkalmazunk.

 

Az áru minőségét folyamatosan, 100%-ban röntgen-spektrométerrel ellenőrizzük. A tanúsítványokat a mintavizsgálat alapján automatikusan állítjuk ki.

 

Spektrométer

Spektrométerünk a legkorszerűbb technológia szerint gyártott, gyorsan és precízen működő készülék.
Hagyományos mérési módszerekkel ellentétben ez a mérés nem hagy anyagmaradványokat a terméken. 

A MIROSLAVSKÁ minőségi termékeket kínál versenyképes áron. Ügyfeleinkkel hosszútávú üzleti kapcsolatokat ápolunk. Eseti megrendeléseket és komplex projekteket egyaránt teljesítünk egész Európában.