Adatvédelem

 

Adatgyűjtés

 

A Vevő tudomásul veszi, hogy a szerződés teljesítése során automatikus feldolgozás (számlázás, könyvelés, az ügyfél-, ill. beszállítói adatbázis kezelése, a megrendelések/ajánlatkérések feldolgozása, a folyamatban lévő üzleti tevékenységre vonatkozó adatszolgáltatás) céljából az ő személyét érintő adatokat tároljuk. A szerződésben foglalt adatain kívül más személyes adatok tárolására nem kerül sor.

 

 

Adattovábbítás

 

A tárolt személyes adatok (név, telefonszám, számlázási és szállítási cím, e-mail cím, banki adatok, ÁFA fizetői azonosító stb.) a tulajdonos kifejezett, önkéntes beleegyezése nélkül más célra (pl. promóciós anyagok/hírlevelek küldésére) nem használhatók, és nem kerülnek továbbításra harmadik felek számára. A személyes adatok továbbítására vonatkozó jogot kizárólag a törvényi előírások betartása, illetve a megrendelés teljesítése érdekében gyakoroljuk.

 

 

Jogorvoslati lehetőségek

 

A Vevő kérheti személyes adatainak végleges törlését. Az erre vonatkozó igényét írásban (rendszeresített formanyomtatvány nélkül) vagy szóban velünk kell közölni. A Vevő jogosult a személyét érintő adatokkal kapcsolatos tájékoztatásra, és azok feldolgozására vonatkozó beleegyezését bármikor visszavonhatja.

 

 

2018. júliusában érvényes változat

office@miroslavska.com

 

 

Az Adatvédelmi Szabályzat teljes szövegét PDF formátumban letöltheti itt: