1. MIROSLAVSKÁ  –  Kik vagyunk, mivel foglalkozunk

 

Cégtörténet

 

A csehországi üzemünkben 1964 óta karimákat gyártunk rozsdamentes acélból és szénacélból.

2004-ben teljes mértékben rozsdamentes acél karimák gyártására álltunk át.

 

A géppark és a gyári kapacitásaink éveken át tartó folyamatos fejlesztésének köszönhetően ma már képesek vagyunk bármely típusú – szabványos és egyedi gyártású – karimát szállítani Európa teljes területére. 

Lehetőségeink

 

Ügyfeleinkkel hosszútávú üzleti kapcsolatokat ápolunk. Eseti megrendeléseket és komplex projekteket egyaránt teljesítünk. A tevékenységünket és a kommunikációnkat nyitottság és ügyfélközpontú hozzáállás jellemzi. Folyamatos befektetésekkel támogatjuk innovációs gyártási eljárások és korszerű logisztikai folyamatok bevezetését, valamint nagy volumenű raktárkészlet fenntartását.

Ügyfeleink különösen értékelik nagymértékű rugalmasságunkat a kisszériás és egyedi gyártás terén.

Sikereink

 

Büszkék vagyunk évi több mint 600 elégedett ügyfelünkre és 200.000 árucikket meghaladó raktárkészletünkre.

Az ügyfeleinkkel mint partnerekkel megosztott közös siker fontos számunkra, és motiváló erővel bír a jövőre nézve.

Nagy figyelmet fordítunk a csehországi központi telephelyünkre annak érdekében, hogy a jövőben is támaszpontjaként szolgáljon az acélfeldolgozás terén kivívott pozícióink további erősítésének.

 

Ami mellettünk szól

 

Célunk, hogy partnereinkkel közösen mindig kiváló eredményeket érjünk el. Az Ön projektje számunkra kihívás.

 

  SZÉLES TERMÉKKÍNÁLAT

  PONTOS SZÁLLÍTÁS

  NAGYMÉRTÉKŰ RUGALMASSÁG

 

A mi tapasztalatunk az Ön előnyére válik!

 

Szilárd alapokon nyugvó siker

 

Vállalatunk jellemzői a komoly hozzáállás, a partnerség, a magasan szakképzett csapat és a hivatásunk iránt érzett szenvedély.

A korszerű logisztika és a rugalmas gyártási folyamat költség- és időmegtakarítást eredményez az ügyfelek számára

A karimagyártásban szerzett 56 éves tapasztalatunkat a legújabb gyártási technológiákkal ötvözzük.

Jó kilátások

 

Mint hozzáértő és innováció mellett elkötelezett partner fontosnak tartjuk, hogy a jövőben is döntő mértékben járulhassunk hozzá ügyfeleink sikeréhez. Folyamatosan növeljük a forgácsoló megmunkálást, a marást, az esztergálást, a csiszolást és a fúrást szolgáló géppark-kapacitásunkat. Folyamatos befektetésekkel támogatjuk innovációs gyártási eljárások bevezetését, valamint nagy volumenű raktárkészlet fenntartását.

Rugalmasság

 

Ügyfeleink különösen értékelik nagymértékű rugalmasságunkat a rozsdamentes termékek kisszériás és egyedi gyártása terén.

Gépparkunkat folyamatosan a növekvő piaci igényekhez igazítjuk, és a legkorszerűbb szinten naprakészen tartjuk.

 

Sikerünk az alkalmazkodóképességünk és a tapasztalatunk bizonyítéka

Minden projektet véghez viszünk, Európa teljes területén.

Néhány szó a minőségről

Megbízható beszállítóként és gyártóként, természetesen, elkötelezettek vagyunk a minőségi előírások maradéktalan betartása mellett.

TÜV tanúsítvánnyal rendelkezünk az EN ISO 9001:2009, EN ISO 14001:2005, WPQR, WPS szabványok, valamint a nyomástartó berendezések forgalmazására vonatkozó 2014/68/EU irányelv és AD 2000 W0 előírások szerint.

 

KÜLDETÉSÜNK

 

CÉLKITŰZÉSÜNK:  A lehető leghatékonyabb és legeredeményesebb módon teljesíteni és növekedni, a legmagasabb minőségi színvonalon.

 

ÜGYFÉLPOLITIKÁNK:  A legnagyobb siker számunkra az Önök elégedettsége. Prioritásként kezeljük ügyfeleink hosszútávú, fenntartható támogatását.

 

VÁLLALÁSUNK:  A legmagasabb költséghatékonyságot és minőségi szintet képviselő megoldások megvalósítása, a szállítási határidők kompromisszummentes betartása mellett.

 


 

A CSAPATUNK A LEGNAGYOBB ERŐSSÉGÜNK!

 

A dinamikus fejlődést, a minőséget és a növekedést csakis egy erős, családi irányítás alatt álló csapat képes biztosítani. Tevékenységünk középpontja az ügyfél, akivel őszinte, szakmai alapú kommunikációra törekszünk.